29 éves korában elhunyt Siklósi Örs, Az AWS énekese

3 hónapok ezelőtt 71

Az énekest, aki tavaly óta küzdött súlyos betegséggel, pénteken érte a halál – tudatta szombaton a zenekar közösségi oldalán.

Siklósi Örsnél 2020 júniusában diagnosztizáltak leukémiát. Az énekes januárban tervezett kiállni a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegségről. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, nyárra tervezte az AWS legújabb, ötödik nagylemezét és ősztől indultak volna újra a koncertek – olvasható a közleményben.

“Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nemcsak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is” – írta az AWS.

A modern metál zenét játszó AWS 2018-ban lett széles körökben ismert, amikor Viszlát nyár című dalával megnyerte A Dalt. A zenekar ezt követően a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon bejutott a döntőbe is.

Az AWS zenekar 2019-ben Kárpátalján is bemutatkozott. A Pro Cultura Subcarpathica civil szervezet (PCS) által rendezett VII. Bethlen-napon léptek színpadra.

Forrás: mti.hu

The post 29 éves korában elhunyt Siklósi Örs, Az AWS énekese appeared first on Kárpátalja.ma.

Olvassd el a teljes cikket/Forrás
Linkgyűjtemény és linképítés Linkgyűjtemény és linképítés - Egyéb Linkkatalógus - Linkcsere - 5 linket 1-ért! LinkTÁR-TOP

Ezeken is elérhetőek vagyunk