Rólunk

Ez itt a Transcarpathian Hungarian News Aggregator (rövíden és tömören: THuNA) weboldal, amely célja a kárpátaljai és ukrajnai hírei magyar nyelven egy helyen való megtalálhatósága.

Mi ez? Új híroldal?

Nem, ez egy úgynevezett híraggregátor (news aggregator). 

Jó, és minek jó nekem?

Arra jó, hogy egy helyen megtaláhasd könnyedén a kárpátaljai magyar híreket, pl. mivel más-más sajtó ezt a hírt nem közli, de egy igen, de kárpátaljához és ukrajnához kapcsolódik.

Hatalmas a szórás a kárpátaljai magyar sajtóban mind tartalmilag, mind cikkek megjelenésén, amely a tájékozódásban kisebb-nagyobb nehézséget tud okozni.  Ezért jött létre ez a honlap.

Emelett még:

Véleményezheted a cikket és még adhatsz rá reakciót a Disqus nevű hozásszólási rendszernek köszönhetően. Azért jó, mert a forrásaink nagy része nem használ hozzászólási rendszereket, CSAK A Facebook oldalukon keresztül lehetséges. A honlapon kívül, vagyis a Disqus oldalunkon is megjelennek az összes, mások által írt hozásszólásai. Mivel úgy állítottuk be, hogy nem kötelező bejelentkezni, ezért bárki írhat, de attól még be kell írni a nevet és az email címet (mindegy hogy milyen, a Disqus ezt kéri a vendég kommentelőktől). A forrásainknak nincs beleszólásuk az itteni szabad vélemény esetleges korlátozásában. Kérjük moderáltan megírni a hozzászólásokat, URALKODJ MAGADON!

Ha Twitter-ből, Facebook-ból jöttél ide egy cikket elolvasni, ne azokon írjál véleményt, mert itt nem fog megjelenni.

FELELŐSÉG KIZÁRÁS:

Az itt található, forrásaink által létrehozott tartalmak találhatóak. Mi nem vállalunk felelőséget azok forrásukért, hiteleségükért és az esetleges politikai hovatartozásukért NEM VÁLLALUNK FELELŐSÉGET!

Ennek tudatában kérjük MINDEN kedves látogatónkat, hogy járjanak utána a cikk hiteleségét föbb forrásból, hogy elkerelülhető legyen a nagyobb eséllyel "csak úgy minden elhiszem", "amít a híradoban hallottam, az igaz" és azzal járó félreinformálódás. Ha a bizonyos cikk ténylegesen tartalmaz félreinformáló, esetleges kattintásvádász, továbbá fals információ és politikai propaganda és még sorolhatnánk dolgokat, akkor cáfolja és érvelje meg hitelesen, félrevezetés mentesen a bizonyos cikken található állításokat, DE! Ne vegye feltétlenül senki a mások által írt hosszászólásokat kézpénznek. LEGYETEK KÖRÜLTEKINTŐEK. GONDOLKODJATOK JÓL


Ha valami óhaj-sóhaj van, íme az elektrónikus postaládánk: robot(kukac)thunanews(pont)net

Kérjük támogasd a munkánkat a PayPal-on tetszőleges összeggel, nagyon köszönjük

vagy kapcsold ki a reklámblokkolót, a THuNA ingyen van, DE NEM INGYEN MŰKÖDIK!


OTI Fejleszti és gondozza a honlapunkat

Linkgyűjtemény és linképítés Linkgyűjtemény és linképítés - Egyéb Linkkatalógus - Linkcsere - 5 linket 1-ért! LinkTÁR-TOP

Ezeken is elérhetőek vagyunk